02.01.2011

Godt Nytt År!

Ønsker alle et riktig Godt Nytt År!

Måtte 2011 bli et godt år for alle.

Det er snart allerede ett år siden siste cellegift kur og jeg merker at formen er stigende omtrent for hver dag. November og desember inklusiv jobbing i romjula gikk overraskende bra. Har jobbet 50% tre faste dager i uka. I tillegg til jule forberedelser gikk det veldig bra. Jeg er blitt flinkere til å ta hensyn til meg selv - og hvile før "det smeller".

Men også derfor er jeg inne idag selv om sola skinner, og jeg skulle veldig gjerne vært ute på ski. Gutta er ute i slalombakken, junior med nytt snowboard med alt nytt tilbehør. Jeg sitter i joggis og slapper av, nyter sol lyset innefra og tenker så vidt på å pakke ned et par nisser.

Før vi rydder ut jula og tømmer skap for søtsaker er siste smak av jula i ovnen, svineribbe med alt tilbehør idag.

4 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg og dine Ann Kristin. Kjekt at det går bra med deg. Viktig at ein tek vare på seg sjølv.

  Veronica

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Denne kommentaren har lite med innlegget over å gjøre, så du må bare unnskylde at den havner litt "malplassert". Siden jeg har avsluttet bloggen min, vil jeg bare sende deg en takk og en stor klem! Jeg setter sånn pris på at du har støttet og oppmuntret gjennom denne tiden som har vært vanskelig for oss. Du vet jo alt for mye om hva det går i, og kanskje særlig derfor er jeg så utrolig takknemlig for at du likevel har orket å følge med på oss gå den samme tunge veien. Jeg kommer selvsagt til å fortsette med å følge bloggen din, selv om jeg ikke skriver mer selv. Ville bare si tusen takk! :) Stor klem fra Mari

  SvarSlett
 3. Godt nyttår Ann Kristin:)

  Har sittet og lest bloggen din og det har vært på en måte rart og godt på en gang..Er så godt og se at du var så positiv oppi det hele:)Er så glad på dine vegne at formen din kommer seg og at du har begynt å jobbe 50%:)
  Jeg kjenner meg masse igjen i deg..Fikk konstandert Hodgins lymfon i August måned 2009.
  Da var jeg gravid i syvende måned..Nå er det snart 1 år siden jeg ble ferdig med cellegifta..og formen min er svingende..Er godt at noen tørr og stå fram og fortelle om alt det en opplever i en så tøff periode i livet sitt:)

  SvarSlett
 4. Hei Anonym. Snart ett år siden jeg og var ferdig med cellegiften. Vi må "holde sammen" - det ble sagt til meg at unge jenter ikke får lymfekreft så det var nok litt tilfeldig at det ble oppdaget så tidlig med meg.

  SvarSlett