29.04.2011

Påsken 2011

Påskeferien er over for denne gang og vi er hjemme etter fantastiske dager på fjellet.

Vi fikk først dratt på hytta på onsdag siden Rainer måtte jobbe, men det var jo da SOLA kom så det var helt greit. Vi har hatt fantastisk vær, vindstille og sol har jeg ikke opplevd så veldig mange ganger på Røssvatnet.

Etterdønninger etter april måneds stress var en dag på jobb etter påsken, og versågod ligg i ro i tre dager med infeksjon og høy feber. Ja da er det ikke så mye annet å finne på enn å holde senga. Kjipt - men nødvendig.

3 kommentarer:

 1. Takk for en fin påske Ann Kristin. Stakar deg så vart syk,håp du er blitt bedre. Vi kom hjem fra hytta nå og det har vært ett strålende vær.Har tatt med "overganger" ned som jeg skal brenne til deg.
  Klemz xtine.

  SvarSlett
 2. Hei igjen Ann Kristin!
  Godt å høre at det ble en fin påskeferie, men leit å høre at du ble syk, men forhåpentligvis er på beina igjen nå. Har vi som har fått diverse behandlinger for sykdommen vår lettere for å pådra oss infeksjoner, det virker sånn. Før kreften rammet var jeg ALDRI syk annet enn litt småforkjølet vinterstid, men måtte aldri holde senga/sofaen. Jeg starter med prøver nå til uka og har møte med onkologen uka etter. Kryss fingrene for meg, jeg vil alltid gjøre det samme for deg.

  Klem fra
  Mimmi

  SvarSlett
 3. Hello x-tine:
  "Hold isammen" nynnes her i huset hele tiden
  og vi SMILER!!!!!

  SvarSlett