09.09.2010

Turister

Operaen

Det var sååå arti å besøke operaen idag. Vi møtte Randi som var i barnehagen til Nicolai på Tveita, som også jobber som tilviser i operaen. Nicolai syntest det var stor stas å treffe Randi igjen. Hun fortalte at de i barnehagen fortsatt kaller polarbrød for "Nicolai brød". Dette fordi han en periode bare hadde polar brød i matpakken.I tillegg traff jeg på SHUS kollega som jeg ikke har sett på åtte år. Det var festlig. Det resulterte i heftig sms og mailing idag og endte med avtalt treff neste uke. Veldig kjekt. Disse damene passa godt på meg når jeg var 18 år og ny i Oslo, nesten som reserve-mammaer. Skal bli veldig kjekt å treffes igjen!

3 kommentarer:

 1. Hei Ann Kristin :-)
  Hvordan klarer du å være så positiv og blid. Du gleder deg over livet, det gjør jeg også, men..Fikk diagnosen Follikulært Lymfom Non Hodgkins i 2007, gikk gjennom 2 runder med Immunterapi, residiv etter 8 måneder, så ble det cellegift. På kontrollen i juni VAR ALT BRA, men jeg føler meg ikke bra. Er det sånn at man blir fysisk syk og så er det egentlig psyken som styrer hverdagen? Dette kan du MYE om, hyggelig om du kunne gitt meg HÅP.

  SvarSlett
 2. Hei igjen, Ann Kristin :-)
  Ville bare takke for at du tok deg tid til å svare meg i går og at jeg fikk mailadr. din. Jeg vil ikke 'plage deg' med mine bekymringer, som er store og ekte, du har vel nok med deg selv og dine. Etter som jeg forstår har du allerede mye folk 'rundt deg'. Det har dessverre ikke jeg :-( Ønsker deg lykke til videre, du fortjener det beste, jeg skal prøve å se de lyse sidene av livet. Ønsker du en 'sytemail' fra meg, tross alt, gi meg beskjed.

  SvarSlett
 3. Hei
  Det handler mest om å ta hver dag som den kommer. Det finnes dager hvor jeg bare vil ligge under dyna og håpe at alt bare var en drøm og jeg orker ingenting. Andre dager er alt mye lettere.

  Det finnes mange fine ord og uttrykk som f.eks: "grip dagen". Det er ikke bare tull; hver dag er en gave. Nyt den mens du har den, du vet ikke hvor lenge det varer! "Det er von i hangande snøre"!

  Jeg er en person som trenger å ha folk rundt meg hele tiden. Det har "reddet" meg. Jeg trenger å blogge - jeg trenger å snakke - jeg trenger å ha folk rundt meg som gidder å "høre".

  Kreftforeningen har mange gode tilbud over hele landet. Det er lurt å ta kontakt! Montebello-senteret har mange flotte kurs. Det er bare å melde seg på!

  SvarSlett