14.09.2010

Vet ikke helt jeg

Jeg er litt tom akkurat nå. Ja tenk det!

Spiller Anastacia på full guffe mens regnet pøser ned ute. Har mange tanker i hodet om alt jeg burde gjordt, men lar det være med det. Det er tid for stearinlys og pledd og det har jeg tenkt å nyte idag.

Jeg har laget en lang tiste med "to do's", men det er ingenting som haster, så da lar jeg det være med det.

Vårt liv kan ikke være fullkomment uten venner.
Jeg dropper alle gjøremål og omringer meg med gode venner.
Gleder meg sinnsykt til besøk til helgen!

3 kommentarer:

 1. Takk for kjempekoselige ord på bloggen! Det er så fint å lese bloggen din og bli minnet om at det kommer dager etter de dagene vi har nå. Og at disse dagene er bedre dager :) Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Kjære Ann Kristin,
  Det er lov å være tom. I dag er sofaen min venn alle andre venner er slitne etter fulldags jobb og må få være i fred for meg i kveld.
  Jeg tenner en masse te-lys oh håper på at jeg spretter rundt i morgen eller dagen etter. Sånn er livet her i huset for tiden.

  SvarSlett
 3. Hei Ann Kristin,
  Enig, det er ikke noe som haster av hverken huslige sysler eller noe på 'lista'. Det som haster litt for meg, jeg er ikke beriket med verdens beste tålmodighet, er å bli FRISK, men det kan dessverre ta tid. Jeg føler at jeg 'henger litt i lufta' nå mellom to storkontroller og at jeg ikke vet hvem jeg skal henvende meg til, føler meg nemlig ikke bra. Jeg vet jo at jeg kan bli syk igjen :-( Jeg er i gruppen de kaller'wait and watch'. Synes terskelen for å ringe sykehuset er HØY, det har det vært hele veien hvis jeg har hatt spørsmål, dessverre, har hatt 3 forskjellige leger underveis. Fastlegen min er alle tiders, men han vet minimalt lite om min form for lymfekreft. Han tar gjerne blodprøver, that's it liksom og har alltid dårlig tid. Skal jeg ta sjansen på å vente til neste kontroll, ja jeg prøver. Kanskje jeg bare har pådratt meg en høstforkjølelse, er mye ute i friluft, truer meg til å gå ut på mine 'gummibein' og kler meg kanskje ikke riktig hver dag etter årstiden. I går var det plutselig 20 grader i skyggen :-)
  Ha det godt, jeg følger deg på veien og det gleder meg at DU gleder deg til å få besøk til helgen. Kveldsklem fra meg til deg.

  SvarSlett