04.10.2010

Vær rapport

En ting som er sikkert som banken er at på møre snakker man om været!
Derfor en liten vær rapport.

Altså - i dag er det regn regn og regn, men det er 15 varmegrader. Og det gjør at det for første gang - som jeg har sett iallefall - er "damp" eller "dis" eller hva fenomenet heter på sjøen! Det var nauta tøfft - og umulig for en hobby fotograf med mobilkamera å ta bilde av. Det hadde blitt ett mega bra bilde å ha over sofaen hjemme. Skumring og mobilkamera hører ikke sammen - ja jeg fikk bekrefta det det.

Vi har vore i Ørsta i heile dag på besøk hos Kari. Det var kjempekjekt. Ungane har vore "ute av syne" og leika og vi vaksne har skravla - ja - det kan vi!!! Og faktisk så har vi strikka litt også. JA og så fikk jeg jo handla litt for Kari selger både Mary K og Casa Interiør. Så jeg shoppa masse bare ved å sitte i sofaen å skravle - så lett var det! (Trykk på navnene for link).

Beklager til alle pettimetere som er tilhenger av rettskriving - innlegga i haustferien kommer til å være prega av nynorsk, bokmål og masse dialekt - skal forsøke å gjøre det forståelig!

Nå skal jeg få høstferie-barna til å lese (ikke lekser, men vi er nødt til å vedlikeholde lesingen) - og det kommer til å bli en kamp. Deretter mars rett i seng så jeg kan slå på TV'n og ta frem strikketøyet!

5 kommentarer:

 1. Hei på deg Ann Kristin!
  Hyggelig at du blogger i Høstferien og forteller om mangt. Dialekta skjønner jeg og sikkert mange andre også, vil ikke se noen pettimetere som har noe å klage på i din blogg i haustferien. Vi på hytta på bondelandet østpå. Her har det vært 12 grader i dag og overskyet, men pytt vi koser oss. Her sier dem forresten 'itte je' når vi f.eks spør hyttenaboen om han skal være med å gå en tur. Ellers spiller vi Yatzy, det er kos, det spillet er 'ut' hjemme i disse moderne tider, men når vi er her er det 'in'. Kos med tradisjoner. Shopping blir det ikke mye av her, heldigvis eksiterer nærbutikken enda, men vi har med oss 'en lille en' i sekken, det varmer.
  Ha en fortsatt god Haust/Høstferie :-)

  Klem fra
  Mimmi

  SvarSlett
 2. Hei igjen Ann Kristin!
  Tja, hva skal vi si om ortografien i min forrige kommentar, sånn apropos mener jeg, hi hi: Ett ord er utelatt og ett mangler en bokstav. Jeg har høstferie og ikke dysleksi, men lider av verre ting :-( Poenget er at jeg ikke leste korrektur, sorry. Jeg hadde ikke engang tatt 'en lille en'.

  Klem fra
  Mimmi

  SvarSlett
 3. Åååå, skulle ønske jeg også kunne ha høstferie i Gjerdsvika. Men nåken må nå jobbe ja :-( Men ej strikka litt på kvelden ej også da. Begynte faktisk i går kveld med å strikke ferdig en baby-genser som opprinnelig var til Christine. Tror kanskje Sofie kan få den :-) Kos dokke i Høstregnet på Sunnmøre. I dag regne det her også. Men i morgen er det meldt sol sol sol :-))

  SvarSlett
 4. Mimmi: Ha en fin høstferie!
  Søs: Her går det i 100. Lykke te me strikking te Sofie! Wips så er vi hjemme igjen. Lander fredag på Gm., så ha tacoen klar til jenta di!

  SvarSlett
 5. Alltid klar med Taco på fredager :-)))

  SvarSlett