21.02.2011

Hemsedal / Vinterferie

Et hærlig opphold i Hemsedal nermer seg slutten.

Frokosten er inntatt med utsikt over bakken og fjella, og med sol i ansiktet her på Skarsnuten Hotell.

Familierådet diskuterer om det er krefter igjen til å dra i bakken idag, eller om vi rett å slett slapper av og nyter utsikten til vi må sjekke ut og komme oss hjemover. Vel - det gjelder for så vidt bare gutta, for mor måtte gi seg allerede etter to dager i bakken. Da var det ikke krefter igjen, og knea ville absolutt ikke mer, så nå går jeg som ei "kråke". Ibux gele og støttebandasjer var ikke nok dessverre. Skoene var vonde på grunn av polynevropati - dvs at putene under føttene er hovne, vonde og vil absolutt ikke være presset inn i en slalom støvel. Men det var VERDT DET!!!!

Vi har hatt fantastiske dager på firma hytta sammen med søstern med familie. For å forlenge ferie følelsen ville vi ha en dag til her og flyttet derfor på hotell. Så selv om vinterferien egentlig starter idag er det jobb for voksne allerede i morgen. Heldigvis er mormor barnevakt så Nicolai ikke trenger å være på Sfo.

Søndag kveld hadde vi sein middag med dertil musserende, og hadde en mini bursdagsfeiring til lille gull som onsdag fyller 9 år.

Pannekaker og is til kvelds var helt perfekt og gutten var sååå fornøyd etter å ha vunnet i kortspill.

Etter at gullet var i seng avsluttet vi voksne kvelden med et glass rosé vin og et slag Casino som JEG vant!!!

4 kommentarer:

 1. Hei Ann Kristin!
  Vel overstått vinterferie :-)
  Vinterferien i heimen har bestått av snue og feber, nå er gubben sistemann ut, håper jeg, med bronkitt, men han deltar i Ski-VM fra stresslessen. Vi hadde så sårt trengt å komme en tur på hytta denne uken og sett for oss lange skiturer og peiskos med godt drikke, men slik ble det ikke. Nå syns jeg det nye året har begynt trøblete nok på mange måter, men vi får komme sterkere igjen når det våres.
  Ha det godt så lenge!

  Klem fra Mimmi

  SvarSlett
 2. Hei å hå så dokk har vinterferie no. vi har i uke elleve eller dæ vil sei ho madelen har dæ.
  Ska dokk på røssvatn i påsken? Ble ikke nå juleverson av overganger og ytterganger,men kommer du i påsken skal vi lage all slags ganger.Takker dere for det fine julebilde.Niklas savner Nikolai så vi håper dere tar en tur nordover. klemz xtine

  SvarSlett
 3. Hei Ann Kristin,
  Nå når jeg endelig har funnet din blogg og har samme diagnose som deg, ser det ut til at du har sluttet med bloggen. Det var veldig synd, men på den annnen side er det nok godt for deg å ha lagt alt bak deg nå OG ER FRISK !!!!!!

  En hilsen med fortsatt ønske om god helse
  fra Randi i Stavanger.

  SvarSlett
 4. Hei Randi

  Jeg har ikke helt sluttet å blogge, men i en travel "normal" hverdag har jeg ikke hatt noe spesielt å blogge om.

  Takk for hyggelig hilsen.
  Ann Kristin

  SvarSlett