31.08.2011

Kontroll

Ja... var det ett års kontroll ? eller var det en tre måneders kontroll? eller hva skjedde?

Har uansett vært på Radiumhospitalet idag for min "egentlige" ett-års-kontroll. Selv om antall måneder på kalenderen ikke stemmer med ett år. Jeg hadde jo siste cellegift januar 2010. Nytter uansett ikke krangle med påståelige leger hverken her eller der.

Med store forventninger møtte jeg opp en time før oppsatt legetime - for blodprøver. Der møtte jeg et overfylt venterom, så jeg måtte vente en halv time før jeg fikk tappa de fire glassene. Da visste jeg jo da at jeg ikke kom til å få svar før, eller under legetimen. So far ... vel - ikke en god start.. og verre skulle det bli...

Nye lege.. igjen.... greit nok.
MEN legen starter med å si at Radiumhospitalet ikke har fått noe fra AHUS.
Det vil si. Ikke noe svar på CT undersøkelsen for to uker siden. Ikke bare at de ikke hadde fått den oversendt. Det er ingen som har sett på bildene i det hele tatt, hverken på AHUS eller på Radiumhospitalet. Og fordi jeg da heller ikke fikk svar på dagens blodprøver, ja så var det den kliniske undersøkelsen som gjenstod. Det var jo fort overstått, med resultat: "det ser bra ut".

Når jeg gikk tilbake til bilen i parkeringshuset klokka 13:00 hadde jeg vært der siden 10:15.
Så etter nesten tre timer på Radiumhospitalet dro jeg hjem like klok som jeg var før jeg gikk inn. Skulle ikke være mulig.

Brev til helseministeren next?

3 kommentarer:

 1. Hei Ann Kristin!
  Nei, det skulle ikke være mulig, men jeg opplever rot AHUS vs Radiumen stadig vekk. Jeg blir SÅ sliten av å være spent og så ikke få noe svar den dagen jeg tror. Når vi er under behandling går alt på skinner, nesten, men når vi liksom bare skal til kontroller, ja da henger alt i lufta. Jeg har forsøkt å skrive om det i 'Leserners mening' i VG og henvendt meg direkte til helseminister fru A.G.S.E, men innlegget mitt har aldri blitt publisert (?) Du får prøve du også, vi må skrike høyt sammen !!!

  Klem fra
  Mimmi

  SvarSlett
 2. Nå venter jeg veldig på fortsettelsen av det du skrev 31.08. Håper alt er bra med deg og at du bare er veldig opptatt i hverdagen.

  Hilsen
  Sara i Harstad

  SvarSlett
 3. Hei Sara
  Det stemmer at jeg har vært veldig opptatt!
  Nå skal jeg blogge!

  SvarSlett