21.10.2011

Det går bedre

Lurte på å sette overskrift på blogg innlegget: "sliten". For det er sånn det er om dagen. Men det måtte redigeres, jeg syns det ble for negativt. Nå trenger jeg heller litt optimisme og positivitet.

Så da vil jeg heller fortelle at jeg har vært på jobb FIRE dager denne uken. Kryss i taket og hipp hurra!

Og på "hviledagen" hvor jeg vanligvis ligger rett ut - så fikk jeg gjordt masse. Dagen startet med at bilen ikke gadd å starte så jeg måtte ha Falken på besøk. Så da ble det litt hektisk utover, jeg måtte avgårde å få nye vinterdekk på "Bessie"(Nicolai har døpt bilen vår - må ikke forveksles med Bessie i Cars..) Det var gruelig mange foran meg i køen, selv midt på en helt vanlig onsdag. Rakk akkurat å hente Nicolai når skolen var slutt, og vi dro rett på shopping. Vi hadde laaaang handleliste: Halloween kostyme til klassefest! - Ja han skal kle seg ut som demon - skrekk å gru. Vinteren er snart her og det er ganske kaldt når vi drar på morgenen, så luer og votter var også på listen.
Dette gjorde jo at hviledagen ble kansellert. Det merkes.

I skrivende stund, fredag kveld, taco, idol, gullrekka så er det helt utrolig godt å kjenne at jeg faktisk fortsatt henger ihop, og har bittelite energi til overs. Er veldig sliten, men er takknemlig for å ha gjort masse denne uken inklusiv fire dager på jobb, shopping, dekk-kjøp og leksehjelp.

God helg.

5 kommentarer:

 1. Hei Ann Kristin!
  Godt å høre at du er i gang, men JEG vet det tar på. Uansett, så blir jeg i godt humør når en travel dag er over og jeg har fått gjort masse.
  Ha det godt så leng og hvil deg i helga, det MÅ jeg.

  Klem fra
  Sara i Harstad

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig melding.
  Håper helgen og fridager har gitt ny energi.

  SvarSlett
 3. Huff da... Og lørdagen og søndagen ble jo ikke avslapping det heller! Håper du fortsatt er på beina!!!! Nå kan du vel slappe av denne uka?!!
  Go klem fra antonia

  SvarSlett
 4. Eg syns du klare deg helt supert som ha fått deg på jobb så mye.Tenk på overganger og supre innerganger så får vi håpe du klare å få noen oppganger. Ann Kristin du e super. Klemz frå Kristine

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige meldinger.
  Nå kan det bare gå en vei! Det blir supre oppganger! Thanks!

  SvarSlett