11.05.2010

Bitter

Nå begynner jeg å bli lei av å ikke få kontakt med NAV, det får da være grenser. Nå er min tolmodighet over for lengst. Idag har jeg sendt - ikke bare en, men TO mail til "min" kontakt - som jeg forøvrig aldri har møtt, men som jeg har snakket med EN gang på telefon. Det er ikke sånn det skal være, grrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Jeg har jo skjønt det for lenge siden at man må være sterk og frisk for å være syk, men jeg trodde ikke det var sååååå ille. Andre i min situasjon har jo til og med blitt innkalt til møte hos NAV???? hæ??? har ikke jeg hørt noe om. Jeg har "grene" meg til å få en mail adresse som jeg kan peppre med mailer innimellom. Noen ganger lurer jeg på om det er en "dummy-adresse" som ingen leser...

For eksempel - hvorfor har INGEN fortalt meg at det var lurt å utsette max-dato??? og ta ut mine 25 feriedager. Det hadde for meg utgjordt omtrent 2 måneders vanlig lønnsutbetaling (april og mai) !!!! istedenfor sitter jeg med 0 feriedager, ingen utbetaling og 66% arbeidsavklaringspenger fra NAV. Det blir ikke mye ferie av det nei.

3 kommentarer:

 1. herregud for noe dritt!!!!!
  kompliserte greier!! Må ta en liten utdannelse for å forstå trygde norge!!!
  antonia

  SvarSlett
 2. Høyrest veldig kjedelig ut!! Surt å få vite slike ting i ettertid. Utruleg at det går an. Du må berre stå på Ann Kristin, og håper du får kontakta di i tale tilslutt. Send meil kvar time...................Klem Wenche

  SvarSlett
 3. Merkelig altså! Jeg var i møte med NAV på mandag i forrige uke. På tirsdag i forrige uke fikk jeg rapporten som hun jeg var i møte med hadde skrevet om meg og som jeg måtte signere og returnere. Det gjorde jeg på onsdag (i forrige uke). I dag fikk jeg vedtak om innvilging av arbeidsavklaringspenger. Masse penger får jeg til og med! Helt fram til 10. juni neste år (hvis jeg vil...).

  Hele greia har med andre ord gått aldeles brillefint. Og jeg har bare gode ting å si om NAV. Du bor nok i feil kommune (eller har feil saksbehandler...). Stå på videre!
  Klem, Siri

  SvarSlett