18.05.2010

Vel overstått 17. mai


Det ble en veldig bra 17.mai feiring på Skedsmokorset.

Vi startet klokka 10 i Skedsmo kirke. 2. klasse gikk i prosesjon, leste, tente lys og sang. Deretter ble Nicolai fraktet til stadion for å finne riktig klasse å gå sammen med i toget. Det tok litt tid siden vi startet å leite i feil ende av stadion... men vi rakk det!

Klokken 12 kom toget til skolen hvor vi hadde benka oss til med bord og medbragte stoler. Da var det tid for leker og kaker og is og kaffe og mere kaker og enda flere is og brus og lodd (men dessverre ingen gevinster). Været var overraskende bra. Heldigvis ikke noe nedbør.

Klokken 14 mistet vi en fest deltaker til andre gjøremål, mens vi andre fortsatte festen hjemme hos oss. Det var veldig trivelig. De små trosset både vannkopper og øyekatar og ble med på festen. Vi grillet under parasollen da det kom noen få regndråper. Ellers var det ganske bra temperatur slik at de tre minste kunne løpe ut og inn så mye de ville. Vi sperra av området på terrassen så de ikke kunne stikke av. De større barna var stort sett på trampolinen hele ettermiddagen. Masse deilig mat og dertil hærlige kaker - et riktig sunnmørs matgilde. Det ble en meget vellykket 17.mai feiring.

Klokken 22 hadde vi ryddet opp alt, takket være meget gode hjelpere!!! Da var jeg så sliten at det var bare å komme seg til køys! Det ble 10,5 timer søvn før jeg skulle på jobb! Akkurat passe - sånn det skal være.Dessverre passet ikke bunaden i år.
Her er et bilde av meg på 17.mai feiring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar