01.05.2010

Rehabiliterings oppholdet er over

Jeg har kommet hjem fra Stavern.

Jeg har hatt til sammen tre flotte uker på rehabilitering og blitt kjent med kjekke folk og fått nye venner!

Vi har hatt et tett program hele tiden og selv om forkjølelsen satte inn for fullt så var ikke det noen hindring for aktivitet. Og JAAAA det er meg som klatrer på kasser!!! 12 stk!!!!

Mandag startet med tur ut med staver; intervalltrening i flott natur. Etter lunsj dro vi på Spenst og trente spinning, vi frydet oss over å se at følget vårt (idrettspedagog Kine og fysioterapeut Aina) også ble slitne og lettere rosa i ansiktet.

Tirsdag startet 08:30 med tøy og bøy, deretter balansetrening i Huset i skogen (Isolatet). Etter lunsj styrketrening i sal, deretter klatring på kasser!!! Det var rååå arti!!! Flott vår stemning med fuglekvitter og sol! Vi avsluttet aktivitets dagen med bowling, og når man ikke har følelse (eller sterk prikking) i fingre er det ikke lett å fokusere på å treffe kjeglene laaaangt der borte. All fokus på å "holde" kula, jaja. Det ble ikke satt nye rekord nei, men vi hadde det veldig arti iallefall!

Lunsj menyen onsdag var ovnsbakt laks, ovnsbakte poteter, sennepssaus og rot puré med smoothie til dessert! Takket være at Anders var ute å fiska tirsdag kveld fikk vi laks til lunsj! Det var nydelig godt og mye bedre enn brødskive med leverpostei.

Torsdag var det klart for Re-testing. Litt pine må vi igjennom for å se om vi faktisk har blitt i bedre form, men det er jo ingen tvil. Første dagen vi kom greide vi omtrent ikke å gå opp trappene til andre etasje, mens nå "jogger" vi opp (?). Det merkes på humør og på garderoben.
Klokken 9 var jeg klar med puls-belte på - 6 minutts gangtest. Åh hjelpes meg hvor laaaange 6 minutter er.... puh. Med puls oppe i 179 så kan jeg vel si at det var MAX! Forbedringen i antall meter var ikke så mye som jeg hadde håpet på, men jeg skylder på forkjølelse, tett nese og pip i brystet. Uansett - alle tre gjorde det bedre nå enn sist! Gratulerer og Hurra for det.
Etter lunsj hadde Siri og jeg en litt spesiell aktivitet, vi ble filmet! Det var spennende og veldig arti under innspilling, men kjempe pinlig å se den 7 minutters lange filmen etterpå. Kysthospitalet holder på med et prosjekt og en kar fra et firma fra Oslo filmet oss i forskjellige aktiviteter. Du verden - man får sagt mye på kort tid gitt... Filmen skal brukes internt på Kysthospitalet, men vi håper at vi kan få en kopi å vise frem - hvis vi tørr da....

Fredagen gikk med til oppsummering/evaluering, utsamtaler og pakking. Og jammen rakk vi en treningsøkt også! - Kondis stod på programmet. Litt slapp stemning blant oss to gjenværende medlemmer av Lymfomgruppen, Siri og jeg, (Anders var ute å jogget sammen med Aina), men vi hostet oss igjennom intervall treningen som best vi kunne!

Etterpå var det tid for farvel til ansatte på Kysthospitalet, og på gjensyn til mine nye venner Siri og Anders. Håper vi sees snart igjen!

3 kommentarer:

 1. Er kjempeimponert Ann Kristin!! 12 bruskasser høyres veldig høgt ut, bra jobba :-) Kjekt å lese at det har vore eit vellykka opphald.
  Klem Wenche

  SvarSlett
 2. Nå får vi også lest bloggen.

  Hilsen Aud-Elin og Stein

  SvarSlett
 3. Wenche: Tusen takk! Det var veldig kjekt.
  Aud-Elin og Stein: Så flott. Jeg heier på dere!!!

  SvarSlett