04.01.2010

Change

Bloggen min handler om hvordan hverdagen min er når jeg nå behandles og etterhvert kureres for min lymfekreftsykdom Hodgkins Lymfom. Når jeg opprettet bloggen en sen nattetime etter at jeg hadde fått diagnosen, og så vidt kommet igang med cellegiftsbehandling var det vanskelig å finne en overskrift. Når jeg nå er snart ferdig med 12 doser cellegift over et halvt år synest jeg at: å leve med lymfekreft ble helt feil. Jeg skal ikke leve med kreft - jeg skal kvitte meg med skiten og bli frisk.
Derfor måtte jeg idag endre overskriften til noe mer positivt synest jeg. Innholdet vil nok fortsatt preges av kreft, sykdom, behandling, og spennende dager mht kontroller og hva som skjer fremover. Men nå er jeg klar for å se fremover!!!

5 kommentarer:

 1. Hei. Godt nyttår, måtte det nye året bringe dere masse glede, stå på 1 to go! Tenkte på deg i går at du skulle ha behandling, da vi kjørte hjem fra fjellet. Gleder meg til å treffe deg igjen.
  Klem Lillian

  SvarSlett
 2. Supert! Stå på:-) Klem Anita

  SvarSlett
 3. hurra!!!!!!!
  go klem fra antonia

  SvarSlett
 4. Positiv tankegang hjelper alltid :) Det er flott å følge deg her. Håper du kommer tilbake på jobb snart. Godt nytt år fra Nina T

  SvarSlett
 5. Lillian og Nina: Jeg kommer innom neste uke for å spionere på dere! hehe
  Anita og Antonia: Thanks, hugs and kisses!

  SvarSlett