28.02.2010

Vinterferie


Vi har hatt en deilig uke i Bahia Feliz på Gran Canaria. Det var et utrolig deilig sted å være. Formen har vært overrraskende bra, mest sliten i beina faktisk. Har ikke akkurat løpt så mye :-) .... men har stort sett vært i farta fra tidlig morgen til seine kvelden.


Knea er fortsatt vonde og hovne, og "slippersa" var kanskje ikke helt riktig fottøy heller da men men... Har igrunnen ikke vært plaget med vonde bein før, det er utrolig irriterende og jeg håper på snarlig bedring. Parykken ble pakket bort når vi ankom hotellet, og er faktisk ikke blitt pakket ut enda. Hærli med litt "luft i håret" - og kanskje litt havluft og sol setter fart i sakene.
Har ikke hatt noe problemer med VAPen - den ligger fortsatt på plass. Jeg var redd for trøbbel på flyplassen, men heldigvis ingen beeper i sikkerhetskontrollen. Arrene er nøye smurt med faktor 50+ block, håper det "holder". Fingrene "prikker" fortsatt og er like tjukke og hovne, heldigvis vart det ikke værre når jeg ble varm. De er vel allerede så tjukke som det går an så...

Vi var oppe tidlig hver dag for å rekke frokost buffeen, og stupte i seng etter kvelds showet - barn som voksne. Heldigvis hadde vi reisefølge som var oppe enda tidligere enn oss - og var ute å kapret solsenger. The Bjørvik's er drevne sydenfarere, noe som også kom oss til gode.

Vi har hatt 25 varmegrader, og måtte til tider søke skygge. Da var det kjekt å få sms hjemmefra med rapport om 25 minus. Da ble det enda mer stas - og vi koste oss med sol og basseng og en liten en fra hotellets Coco Loco lunsj bar. All Inclusive er å anbefale - som Årdølene sier - det er "sytalaust".

Så har jeg til og med bada i Atlanterhavet!!! Det va masse bølger og deilig sjø. Litt trøblete å komme seg utti på grunn av rullesteinene (fikk en stooor en midt på skinn-leggen som gjorde utrolig vondt) - men når jeg fikk sand under tærne så var det bare å kaste seg ut.

Et lite glimt av gutten som fylte 8 år på turen. Dette var stort sett slik vi såg han.

Vi fikk tid til en liten utflukt til Playadel Inglés. Stranden i Playa del Inglés ligger i begynnelsen av Maspalomasørkenen som kjennetegner det sørlige Gran Canaria. Det var en utrolig lang og flott strand, og veldig arti å se sand dynene som man har hørt så masse om.

Hjemme ventet en snørik innkjørsel.....

3 kommentarer:

  1. Hei, ser dikka har hatt ei flott veke i syden ;) Har Jorunn overtatt rolla mi som solseng"kaprar" om morgonen. Eg har lært ho godt opp, hihi. Fått meirsmak på all inclusiv. Heilt topp det. Ha ein fin dag. Klem Kin

    SvarSlett
  2. Yes, det va heilt fantastisk. Ja eg tenkte på deg!!! Du får ta over i Tyrkia i sommar. Ja Jorunn va en dreven solseng kaprar, perfekt plass i nærheten av parasoll!!! Det trengdes - jeg liker skygge når sola står høgst!

    SvarSlett
  3. Ser ut som dokke hadde eit herlig avbrekk frå kulden!! Det er dokke vel unt!!! og Grattis med 8-åringen! Gjerdsvika er fortsatt snødekt - heilt utrulig.. Klem - Elisabeth

    SvarSlett