14.04.2010

Travle tider

Dagene fyker så fort at jeg ikke rekker noenting, kanskje ikke så rart når jeg ikke klarer å komme ut av køya før halve dagen er gått...

Det er nå en uke siden jeg var på AHUS og fikk fjernet VAPen, fikk den ikke med hjem forresten. Såret gror og legen var flink å sy - så det ser bra ut. Viktig å beskytte arrene nå i vårsola. Det var en "rar" opplevelse å fjerne VAPen. Det var et lite - good bye - til siste påminnelse om kreftsykdommen. Nå er det bare de små arrene på halsen og på puppen som er minner om hva jeg har vært igjennom. Arrene "fader" ut - og om et år vises de ikke mer...

Sov dårlig natt til tirsdag.
Da skulle jeg på jobb for første gang siden 2. juli 2009!
Jeg ble godt mottatt av mine hærlige kolleger, skjønner ikke hva det var å være nervøs for? Jeg rakk å få passord til systemene, og ny PC "opp å stå" - litt lunsj, masse prat og så måtte jeg dra, mine fire timer hadde passert. Skal på jobb igjen på torsdag, gleder meg til det. Wops - kanskje best å komme seg i seng - det er visst allerede i morgen!

Plutselig er det nye utfordringer som dukker opp. Bad hair day.... har ikke hatt det på leeenge, men nå er jeg jammen begynt å bli bustete på håret når jeg tørner ut! Og hva går man med av tøy på jobb??? Jeg har tuslet rundt i joggis i 8 måneder... og har ikke klær som passer. Det blir heller dårlig med shopping, med to i husholdningen på trygd så er det ikke "fett" om dagen. Får se om jeg finner noe i skapet, det tyter jo ut - så noe må der vel være.

Etter tips på Siri sin blogg så har jeg idag ringt Ahus og forsikret meg om at de har meg på oppfølging. Skal på første 3 mnd. kontroll i mai.

1 kommentar:

  1. Ha-ha, nei det er ikke akkurat siste mote det som befinner seg i klesskapet når man har prioritert komfort siste året ;) Ses på mandag! Da blir det ut i skogen opp i trærne igjen.
    Siri
    PS: Vottene ble riktig fine de :D

    SvarSlett