19.12.2009

Julegrøt

Dagen startet med tur til møbelbutikk sammen med mamma klokka 10 idag. Da hadde jeg allerede satt på kok ertestuing som skal være til rype middagen første juledag. Skal jaggu koke i tre timer gitt. Og ja - den skal fryses. Så var det innom Nille å kjøpe enda flere røde lys, litt som med næringssorgen, det er best å ha litt ekstra i backup - kan jo for all del ikke gå tom for lys i jula.

Etterpå var det hærli å komme til dekka bord. Linda m/fam og vi har vært hos mamma idag på julegrøt. Kosa oss me julebakst og is etterpå. Etterhvert ble det meget livlig med tre "suger-high" barn - så da var det best å pitle seg heimatt. Så nå er Nicolai og Christine her hos oss, og Jens Terje er vel snart i seng tenker jeg.

Ellers har vi ikke kommet noe nærmere målet når det gjelder å pynte til jul. Kassen med julepynt har ikke beveget seg en millimeter. Satser på bedre lykke i morgen. Men forresten - da er det jo håndballkamp, og så skal jeg på julekonsert. Hmmm bør vel ta en liten innsats nå i kveld likevel da. Siden jeg skal ha kur mandag skal alt være klart senest søndag kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar