12.12.2009

Lørdagskos

Har kommet hjem nå fra Elstad, bursdagsfeiring til Elida 2 år. Veldig koselig! Alltid kjekt å treffe gjengen. Mat, kake, is og bursdags-sang, og alt som hører bursdag til. Litt feiring av Espen ble det også, han fyller år på onsdag.

Nicolai er i seng og TVn slås på, ikke lenge før det det høres snorking fra sofaen tenker jeg. Skulle liksom gjøre så mye idag, men det ble visst ikke noe av gitt. Bedre lykke i morgen.

Søndag har vi invitert Stein og Aud-Elin + mamma på middag. Det blir Hemsedal spesial på menyen. Har også planer om å lage lussekatter, og så skal vi sette opp pepperkakehus (ja-ferdighus). Så får vi se da... om energien holder. Er ikke så sprek akkurat. Bare fem dager siden kur og formen lar vente på seg. Får "rier" av muskelverk i brystet, er visst "helt normal" bivirkning... som det meste annet, men ikke særlig behagelig, kjennest ut som en rivende influensaverk (sjelett-smerter kaller de det visst). I tillegg til at belegget i munnen ser ut til å bli der lenger enn det har vært før... grrr.

Har planer om å sette inn racer-gearet på mandag.
Da er det siste innspurt før neste - og siste kur dette året.

1 kommentar:

  1. Ps, ikkje bruk opp all energien din. Jula kommer alikevel. Så det blir ein kur til før det nye året? Ha ein riktig trivelig dag, ta den med lågt- gear <3 Kos og klem fra Kin

    SvarSlett