07.12.2009

Kur dag

Enda en dose kur innabors. Bare TRE igjen - så er jeg færdi!!!!
Magen romla og det barst rett på McDonalds. Rett hjem - gullet er sliten, trøtt og våt etter blautt føre på Sfo idag, da er det morsomt å gjøre lekser kan du tru. Tror jeg tar pleddet over hodet og overlater kampen til far. Jaaaaaaaaa det va lurt!!!

Nå har jeg hvilt litt på sofaen, og nå er jeg sulten igjen og må ha mere mat. Kveldsmat og legging. Gullet er ferdig med hele uke leksa - heldigvis!!! Heia tolmodige Rainer!!!

Beina er hovne som stokker, og ligger høyt - magen uler av konstant sult - fingrene er tjukke som pinner. Hetetoktene kommer når jeg minst venter det. Da er det av med pleddet og genser og tjukksokker. To minutt så må det på igjen... puh.. Ja ja - dette er jo bare småtterier tross alt - og det går jo heldigvis over etterhvert...

Tok bilde av VAPen min idag. Her tas det blodprøver, og her får jeg cellegift. Det er helt genialt. Det er operert inn en "dings/propp/kork" som ligger i høyre pupp, og så går det en slange under huden opp til blodåre i halsen. Da slipper jeg masse stikk og ubehag og ødeleggelse av blodårer i armen. Cellegift kuren er en stor påkjenning for blodårene. Jeg visste ikke hva det var før etter jeg hadde fått den operert på plass, men "alle" sa at jeg kom til å bli fornøyd, og DET er jeg!!! Når jeg er på sykehuset setter de inn en nål med slange og rørleggerkoblinger og så er jeg igang. Kjenner ingenting heldigvis.

TRE doser igjen så kan de operere UT VAPen! Hurra!!!!!

Tusen takk for alle meldinger, tilbakemeldinger og SMSer!
Jeg setter stor pris på det!

4 kommentarer:

 1. Hurra for deg og pleddet og vap'en (kanskje får du den med heim etter dei har tatt den ut?)!!Synast du er tøff Ann-Kristin! - og positiv, og då går det bra! Kjekt med gla-melding på SMS her om dagen. Klem - Elisabeth ;-)

  SvarSlett
 2. Takk for det!! Det går veldig bra!
  Kjekt å høre at du/dere følger med!

  SvarSlett
 3. Hei. Takk for sist, d var så kos, takk for god mat:) Så godt å høre at du bare har tre doser igjen, jeg gleder meg sånn til du kommer tilbake på jobben!
  Gleder meg til julelunsjen når du kommer, fant noen små bjørner til deg i dag som jeg kjøpte:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. heia go vennen!
  Så herlig at du snart er ferdig!!!!
  super klem fra antonia

  SvarSlett