24.11.2009

Kur og CT

Cellegift mandag. Det gikk veldig raskt, var ferdig allerede klokka to. Overraskende nok ikke så trøtt, bare veldig hoven i beina og i fingrene. Var flink å drikke masse - pez å springe på do i ett døgn etterpå da men... har forska litt på det og formen blir bedre når jeg får driten raskere skylt ut av kroppen.
Rainer lagde middag, og etter Nicolai var i seng måtte vi jo se alt som ble tatt opp på TV fra helga... var ikke i seng før over midnatt gitt.

CT på Ahus idag. Kjedelig å sitte å presse i seg en liter vatn fordelt på en time, men det gikk no greit. Resultat kommer først neste uke. Det er VELDIG spennende!!!!! Vi krysser alt vi har og håper på mirakler.

En liten tur innom Metro etterpå og spiste velfortjent lunsj, focaccia m/tomat og mozarella. Nam Nam. Gjekk ei runde å kika litt på julegaver, men vi fant vel ut at det var best å komme seg heim å skrive liste. Var ikke helt i shopping modus.

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for kjempekjekke hyttetur.
  Kjekt å stå i bakken:-)
  Vanvittig deilig middag på lørdag:-)

  Vi krysser alt vi kan for superbra resultat neste uke!

  Klemz fra Søs

  SvarSlett
 2. lykke lykke til snuppa!!! vi krysser alt vi har og mirakler har skjedd før, så vi har troa!!!
  Tenkte på deg utpå dagen på mandag - om du hadde kur. Jeg kunne jo ha blitt med deg!! Kanskje en anna gang!
  gla i dej og go klem fra alle oss på Elstad

  SvarSlett
 3. Hei Snuppa! Mitt første besøk på bloggen din. Krysser fingrer og tær for resultatet. Det SKAL gå bra! Klem fra Jorunn

  SvarSlett