05.11.2009

Referat

Feiringen er nå definitivt over for denne gang. Det har vore veldig kjekt. Mamma fylte 60 år og startet med familiemiddag og kakefeiring den 25/10 og siden har det gått slag i slag. Blitt mye kaker for å si det sånn. Og det er mamma som har stått for baksten. Og på ekte sunnmørsk vis må det jo være minst en kake per pers.

Jeg har fått masse flotte gaver. Tusen hjertelig takk til alle sammen!
På selveste dagen mandag 2/11 kom første SMS kvart over 8, deretter rant det inn med sms og meldinger på facebook og på blogg. Håper jeg husket å svare alle. Det var til tider litt hektisk. Jeg elsker å snakke i telefon, og det fikk jeg gjordt masse denne dagen.

Mamma kom innom og hjalp meg med å snitte blomster og finne vaser. Tante Lilleba kom innom med blomst og pakke. Utpå ettermiddagen kom det blomster på døren, det var fra jobben. Og nesten samtidig kom sjefen min Ellen på besøk med pakke til meg fra kollegaer på jobben. Jeg ble helt "tatt på senga" og ble kjempe overrasket og veldig veldig glad!!! Tusen takk til alle sammen!

Vi skulle jo feire med brask og bram, Rainer og jeg sammen, men på grunn av kreft diagnosen og usikkerheten så måtte vi utsette stor feiringen. Derfor hadde jeg lyst til å invitere noen jenter på middag. Det ser imidlertid ut til at det også må bli neste år. Det nærmer seg jul og de aller fleste er meget bissi.

Linda og Jorunn kom innom på kvelden mandag. Da serverte jeg ost og kjeks, ingen kaker denne kvelden. Det er jo spreke kvinns jeg fikk på besøk, som kom rett fra trening. Det var veldig koselig, flere pakker og masse skravling. Et par glass vin ble det også. Linda trimmer jo bare over jordet når hun skal hjem.

Denne flotte dagen vil jeg alltid minnes. Min kjære gode familie, og alle mine gode venner har jeg å takke for det. Tusen takk til alle sammen! Jeg var "high" hele dagen og i kjempe form. Og som vises på siste bildet, det blir litt heitt under parykken så knotten måtte luftes innimellom.

Og helt til slutt - Jaaaaaaa vi skal til Hankø den 14!

Takk for oppmerksomheten!!!!

pst... jeg sov hele tirsdagen - da var det tomt

5 kommentarer:

 1. Kjekt at dagen var vellykka! Det er virkelig artig å verte 40. Flotte bilder du har lagt ut, ser at du kosa deg. Du er utrulig lik Kristine, spesielt på eit av bilda. Håper forma er bra vidare også. Klem Wenche

  SvarSlett
 2. Hei Snuppa.
  Så bra at dagen ble så vellykket - det fortjener du!

  God tur til Hankø den 14 og med ny runde på mandag!

  Nattaklem fra Marianne

  SvarSlett
 3. Wops Wenche - du er ikkje den fyrste so sei at ej ligna veldig på mamma - må være alderen...
  Tenker på deg Marianne - lykke til - skal tenkte ekstra på deg den 14.

  SvarSlett
 4. Hei hei;-)
  Håper dere har hatt en strålende helg. vi er leie for at det ikke passet for oss å være med på feiringen, men håper vi kan ta det igjen senere. Det er første gang jeg er inne her. Veldig fine bilder av deg AK:-) Fint at vi kan holde oss oppdatert her inne. Kos dere videre;-)
  Mange klemmer fra Linn og Ronny

  SvarSlett
 5. Hei.
  Hyggelig å høre at du ble glad for blomster og besøk fra jobben - det er mange her som spør hvordan det går med deg. Bloggen din bærer preg av ditt positive lynne som vi er vant til å se i gangene våre - godt å se.
  Hils Rainer - vi tre må jo ta en runde golf til neste sommer, lenge siden sist :-)

  SvarSlett