09.11.2009

Surprise Party for Rainer og meg!


Surprise party på lørdag med gode venner og mye godt i glasset. Her er de - mine gode venninner som perler på en snor: Linda, meg, Mona, Jorunn, Hege og Antonia. Og mange varme tanker til dere som skulle vært med!
Lørdag kl 18:00 ringer det på døra. Rainer står å skjærer opp fårikålkjøtt, jeg har akkurat skifta te joggis og har leita fram løvstek og pommes frittes fra frysen. Lasse skrider inn med en flaske champagne i armene. Det ble sjokk og overraskelse! Vi skal ta dere med og du har en halv time til å skifte. What??? Nicolai ble kjørt til mamma (som også var med på det). Jeg kunne fylt en hel bok om denne kvelden. Noe bør dog bli mellom oss som var til stede.

Kort fortalt: Vi var 12 stk til bords; Linda og Njål var vertskap for kvelden, Antonia og Espen, Jorunn og Frode, Mona og Lasse, Hege og Pål, Rainer og jeg, velkomstdrink, masse deilig mat, rødvin, sjampis og kaker - mammas verdens beste!!! Jentene holdt taler til meg, og gutta holdt tale til Rainer. Tusen takk, det ble mange tårer, og ikke hver dag jeg blir målløs. Takk for maten tale av Frode som gjorde at kjeven gikk ut av ledd og det ble kø på do – alle holdt på å tisse i buksa. Quiz konkurranse for Rainer og meg: Hvor godt kjenner du vennene dine? – og hvem tror du vant?
JEG så klart!!! Bilder fra en svunnen tid i form av slideshow på storskjerm, og mimring om mange flotte sammenkomster satte nok en gang tåreproduksjonen i full sving. Suverent av Lasse, helt rått og tusen takk.


Litt synd er det kanskje for naboene til Linda og Njål – det ble singstar til lyse morgen. Sorry naboer. Ikke hvert år søs + svoger fyller 40+40!

Ikke siden utdrikkingslag for 10 år siden har jeg blitt så overrasket! Jeg liker jo å ha kontroll… det visste du kanskje ikke? Disse fantastiske vennene + mamma har klart å holde dette hemmelig over laaaang tid. Ikke rart ingen kunne komme når jeg skulle invitere til fest. Hmfr. Dette kom helt ut av det blå og vi er helt overveldet både Rainer og jeg. Dere har laget et fantastisk minne for oss, tusen hjertelig!!!!
Sender en stor klem til Marianne og Dag som fikk en sønn ved keisersnitt denne natten! Gratulerer!

2 kommentarer:

 1. Dette var virkelig flott gjort:-) Og dette fortjener dere! Klem Anita

  SvarSlett
 2. Hei vennen!!!
  Det var jo så morsomt! Lenge siden jeg har hatt det så gøy :o) Er veldig glad for at dere koste dere sånn, det var fullt fortjent ja!
  Håper du har kommet deg etter festen ;o)
  Stor klem!
  Mona

  SvarSlett