22.11.2009

Vinter og sne


Da er vi hjemme etter en super helg i Hemsedal. Så utrolig deilig å føle seg "normal"! Stod i bakken og hadde superkrefter - helt til det var plutselig helt tomt. Det ble bråstopp - Superkreftene tok slutt. Men det var verdt det og det var utrolig arti!!! Så det ble en tur i bakken neste dag også, da med litt mindre forventninger, så Rainer og jeg bytta på å stå sammen med Nicolai.

Overraskelsen på lørdag var at Nilsens laga 4 stjerners middag til hyttefamilien. Tre retters middag. Det ble veldig godt mottatt. Velkomstdrink, Forrett, Hovedrett og Dessert. Det var nesten så hyttefolket måtte gå ut, snu og komme inn igjen for å få velkomstdrinken, tihi.

To smårollinger har sørget for at vi har kommet oss opp på morgenen, (vel - noen av oss iallefall), og likeså kommet oss i seng på kvelden. Masse frisk luft, deilig mat og drikke. Helt perfekt hyttetur!!! og vi gleder oss allerede til neste gang.

4 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Godt at Hemsedalturen var topp. Hvis dere skal kjøre slalom senere i vinter kan det hende vi slenger oss med. Kjøpte utstyr til både Malin og Mads + at det ble et voksen sett også. Så da er totninga klare! Kunne jo møte dere i Trysil en helg, eller at vi drar nordover til Hafjell? Vinter er topp så lenge det er ÅRNTLI vinter!
  Går fort mot jul nå. Masse styr & materiell hysteri som jeg blir mer og mer oppgitt over for hvert år som går. I år blir det fokus på å dele tid med familie og venner, så får det heller glippe et tak eller to med resten..

  Håper alt går bra med dere!

  Vi talas snart. Hæls hemmat!!

  SvarSlett
 2. å ja for en superduper hyttetur! Vi har bare kosa oss MAX. Elida dro stolt i barnehagen i dag og fortalte om ski og "bakebrett"
  Å så den middagen da!! MMMMMMMMMM
  cordelia er ordet!!!
  Dette lever vi leeeenge på!
  Takk takk!
  fra elida, antonia og espen!

  SvarSlett
 3. Yes Toten. Vi er klare for å stå mer på ski. Ingen skader denne gangen. Vi har ikke vogna i Trysil lenger så da stemmer jeg heller for Hafjell.

  SvarSlett
 4. ahhh !
  BILDE!!
  ENDELIG!!
  ANTONIA

  SvarSlett