01.11.2009

vaksine feber

Det var for tidlig å juble for at jeg fikk tatt svineinfluensa-vaksine. Besøk på akuttmottaket på AHUS natt til lørdag og avlyst 60+40 feiring. Vel - det ble ikke helt som planlagt kan man si.
Lørdag skulle familien ha reist til Hankø Fjordhotel og Spa for å feire mamma og litt for meg og da... Jens Terje ble syk med feber og influensa(?) på torsdag, så han ville blitt hjemme uansett sammen med pappan sin. Natt til lørdag fikk jeg feber og når paracet ikke hjalp kom angsten snikende. Jeg har fått streng beskjed om å komme "sporenstreks" til sykehuset ved temperatur endringer, så klokka halv to på natta kjørte vi avgårde med 39,1 i feber. Heldigvis var blodprøvene fine, antall hvite blodlegemer var helt som de skal - og de bare fire dager etter kur, så det må feires!!! Det betyr at feberen kom på grunn av vaksinen. *Hvorfor ventet jeg ikke til over helga?????? Lørdag morgen var tempen igjen over 39 og da var det bare å innse at noen tur til Hankø ble det ikke denne helgen. hulk hulk hulk.
Som et lite plaster på såret har jeg invitert Linda & co og mamma på kakefest her idag. Så får vi trøste spise kaker!
Vi skal til Hankø - bare ikke denne helgen.

4 kommentarer:

 1. Hei vennen!

  HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR.
  GRATULERER MED 40 ÅRS DAGEN. ¨

  Håper formen er bedre og at feberen er borte sånn at du kan få feiret litt i dag!

  Vaksinen er noe herk. Jeg går fremdeles rundt med vondt i armen og bare håper jeg har gjort det riktige.

  Kipt med avlyst Hankø tur men dere får ta det igjen når alle kan være med - fattig trøst men, men.

  Det var superkoselig å treffe deg forrige fredag, håper vi sees igjen om ikke så altfor lenge. Det må jo snart gå hull på denne ballen jeg har på magen - holder på å bli litt småsprø:-), kan ikke lillemann skjønne at det er veldig mye mer behagelig å bevege seg ute i verden enn inne i en etterhvert veldig trang ballong. Ja, ja han kommer når han kommer - men det kan godt skje NÅ!!

  SvarSlett
 2. Burde kanskje skrevet at dette var en STOR KLEM fra Marianne

  SvarSlett
 3. Hei. Gratulerer så masse med dagen i dag! Håper du får en fin dag. Dere har i allefall noe å glede dere til når dere får reist til Hankø, det er veldig fint der. Håper feberen er vekk nå. Glad i deg. Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Heisann. Gratulerer så masse og velkommen
  etter:-) Trasig det ikkje vart tur på dokke, men håper du får en fin dag likavel. Snakkes! Stor klem fra Anita.

  SvarSlett