29.10.2009

ikke så bra...

Onsdag ble ikke en god dag. Vanskelig å beskrive hvordan det føles når kroppen ikke orker det hodet vil. Et lite ærend ute, men måtte sette meg på en benk for jeg orket ikke likevel. Frustrerende. Sove - sove - sove - det eneste som hjelper. Nå har jeg fått hovne bein, hovne fingre og et ansikt som føles dobbelt så stort. Ikke bra. Grrr.

Vaksine! Ja men - jeg er i risikogruppen - kan ikke stå i kø på Rådhuset på Lillestrøm sammen med 1000 andre. Ringer Ahus - samme svar: ring fastlegen. Ringer Radium - samme svar: ring fastlegen. Ringer fastlegen - ikke svar. Men det gjelder å ikke gi seg! Etter en evighet venting på telefonen og en litt bestemt og kranglete ak - ordnet det seg! Vaksine settes fredag morgen! - hos fastlegen!! Hurra - en bekymring mindre.
Har hatt Nicolai hjemme idag - han skjønner ikke helt hvorfor? Han er jo ikke syk?... og vi har jo vært veldig opptatt av at han alltid må på skolen.. ikke så lett å forklare dette. Stort fravær på første og andre trinn. Sikkert også mange som oss som holder barnet hjemme på grunn av redsel for å bli smittet.
Idag er første bekreftede tilfellet av svineinfluensa på lilleskolen. Men i morgen er det Halloween både på SFO og klassefest i 2C på kvelden, hm hva gjør vi da? Sender han avgårde til en sammenstimling av barn? eh....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar