06.10.2009

Jeg blogger!!!

Hello - jeg blogger!!!

Det hele begynte i mai 2009 da jeg oppdaget en kul på halsen.
Svaret kom på telefon en ettermiddag torsdag 2. juli 2009. Dr. Kvam ringte fra AHUS og kunne informere fru Nilsen om at "Du har kreft"! Etter det gikk det på autopilot og jeg kom meg fortere enn svint på bussen hjemover. Var i sjokk. Har jeg virkelig fått kreft?
Det var helt uvirkelig. Jammen vi skal jo ha ferie? For første gang hadde jeg fått innvilget fire uker ferie i juli. Ferien skulle vise seg å bli helt annerledes enn planlagt.

2 kommentarer:

  1. Heisann.

    Jeg håper det går bra med dg nå. jeg har ett spørsmål til dg. Hvordan var blodprøvene dine da du fant ut du hadde kreft?? Hvor stor var kulen og hvor på halsen satt den?? var kulen vond og hvor stor var den??

    Jeg har selv 3 lymfeknuter som er forstørret bak øret mitt nå. Er livredd det er lymfekreft. For 2 mnd tilbake var jeg hos legen for noe annet, da var blodprøvene mine ok. så jeg håper det ikke er noe alvorli nå. har vert hos lege og tatt nye blodprøver nå

    SvarSlett
  2. Hei Lisbeth Jeg ønsker ikke å vite mer enn jeg må. Jeg ANER ikke hvordan mine blodprøver var, er eller har vært. Det er legens jobb og jeg kan ikke noe om det. Jeg oppdaget en kul på halsen. Den var ikke vond og jeg vet heller ikke hvor stor den var. Det er veldig mange symptomer for lymfekreft. Jeg hadde ingen av de. Jeg ville bedt om en biopsi av kulen. Når du har svaret trenger du ikke gruble lenger. Få sjekket kulen så trenger du ikke gå rundt meg unødige bekymringer! Masse lykke til.

    SvarSlett