09.10.2009

Fredag

Fredag - jeg har fått en blandet magefølelse til denne dagen.
Veldig deilig å ha mann og barn hjemme, ingen skole, ingen jobb. Helg.
En annen snikende følelse er at det er snart cellegift behandling igjen. Det er alltid mandager. Magen er urolig og jeg tenker, huff bare to dager så er det pån igjen. Hvordan går det denne gangen mon tro?

Cellegift behandlingen består av fem poser hengende i et stativ, nesten som et juletre. Masse slanger, "mye rørleggerarbeid"; som sykepleieren kaller det. Først må jeg møte en time før for å ta blodprøve - for i det hele tatt sjekke om jeg kan få kur. Blodprøvene mine har vært flotte hittil, dvs at kroppen produserer plater og hvite og hva det nå heter. Blodprosenten er også helt som den skal. Deretter er det legetime - som regel bare en rutine for min del siden alt har "gått så greit". Så skal kuren bestilles på sykehusapoteket. Så det blir MYE venting. Sist var jeg på sykehuset halv 9 og startet med kur klokka 12. Ferdig halv fem.

Men nå skal jeg bare kose meg, nyte fredagskvelden, vinen og vente på Peter Jöback på Skavlan. Hmm mye vin siste uka merker jeg.....

3 kommentarer:

 1. Enjoy the wine!! Det fortjener du!!!
  Prøv å kos deg før neste runde med cellegift!
  Skjønner at det er lange mandager...og lange uker det der.
  Kjempegla i dej!
  antonia

  SvarSlett
 2. Hej!
  Läste ditt innleg hos AMSK. Lycka till med kur imorgon....
  Peter Jöback har konsert i Oslo spektrum den 15 des.

  Mia

  SvarSlett
 3. Bra du skriv blogg, det er fint å få eit innblikk i din tøffe kvardag. En oppmuntring det kan du kanskje trenge, eg håper og eg trur at du blir bra om ikkje så lenge! Lykke til imorgon! Tenker på deg ;-) Wenche G.S.

  SvarSlett