12.10.2009

Cellegift

Mandag - nok en cellegift dag.
Ikke så høy i "hatten", men i dag gikk det veldig greit. Alt var i rute og jeg fikk dra hjem klokka tre. Mamma var med, og det er veldig kjekt å ha noen å skravle med... :-))) Har samme sykepleierne hos meg hver gang, det er veldig trygt og godt. Lise er min faste kontakt, og Anita er backup. De er veldig flinke!
Hjemme nå - så da er det bare å hive innpå med kvalmestillende og mage regulerende Duphalac. Det er stort sett det jeg trenger - og masse mat!!! Brødskiver, egg og tomater, kiwi og brokkoli går ned på høykant. Hvorfor må de gi meg appetitt vekkende middel i dette?
Drister meg til å legge ut et bilde av mitt blide åsyn, håper det ikke er for sterk kost for dere som leser. Litt sjokkerende kanskje å se meg uten hår? Her i huset, naboer og alle mine nærmeste er nå blitt vant til det. Jeg tar på meg håret når jeg skal ut i offentligheten.... på butikken å sånn...
Tudellu - nå skal jeg hvile.

8 kommentarer:

 1. Hei AK.
  Godt å se at smilet ditt er det samme. Høres ut som om du blir tatt godt vare på på Radiumen og det er bra - bare det beste er godt nok for deg!

  Syntes du ser godt ut også uten hår :-)langt i fra sjokkerende.
  Fantastisk at kurene virker - kanskje vi er tilbake på jobb omtrent samtidig neste år. Har i hvertfall savnet deg masse.
  Gleder meg til å prate med deg til uken - kanskje vi skulle møttes om du orker?

  Stor klem fra Marianne

  SvarSlett
 2. Tusen takk Marianne. Savner deg også!

  SvarSlett
 3. Hei Annka. Godt å lese at du har fått fast kontaktperson, sikkert trygt å ha kjentfolk der når du kjem. Du ser flott ut utan hår!! Og smilet er det finaste ein kan finne i si garderobe, og det er kjempegodt å sjå at det er flott på plass som før. Du er kjempetøff!! Klem og varme tankar frå Bakkå.............Wenche

  SvarSlett
 4. Tusen Tusen Takk.
  ak

  SvarSlett
 5. Heisann:-). Heng meg på helsinga frå Wenche. Du er flott! og det er slettes ikkje sjokkerende:-) Kjekt å sjå at smilet er på plass. Skulle ønske eg var litt nærmare så vi kunne ha møtast. Veldig flott at du har laga blogg. No kan vi følge meir med deg:-)
  Så godt å lese at kurane virka.Stå på! Tenker masse på deg! Klem Anita

  SvarSlett
 6. Hei AK.
  Må berre sei for ei fantastisk tøff dame du er. Stå på vidare... skal helse so mykje frå mamma. Vi tenker på deg. Klem frå Gjerdsvika... Bente.

  SvarSlett
 7. Du e no uansett ei super dame, både med og uten hår!! Va egentlig kledelig.. fint å lese om kor dagane dine e. Tenkjer masse på deg, også kan vi ikkje mase heile tida ;-) Elisabeth

  SvarSlett
 8. Får prøve i kommenter igjen. Første gang eg prøvde forsvann visst ut i det store internett-vrimmelen... Ville berre seie at du er ofte i tankane. Vi snakka om deg på klubbturen vår, og gler oss til neste tur - då skal du vere med. Jammen en flott blogg - av ei flott dame, sjøl uten hår!!!! Steik kor tøffe du e! (Kjekt du likte bursdagsgava). Klem Bodil

  SvarSlett