18.11.2009

Ut på Tur

Familien var på tur til Hankø på lørdag til søndag. Linda m/fam, vi og mamma. Vi bada i bassenget og i boblebadet mens mamma fikk spa behandling. God mat og deilig vin gjorde kvelden perfekt. Søndag var det brunsj med alt det godt man kan tenke seg før vi kjørte hjem.
Skedsmo Skolekorps hadde sin årlige høstkonsert med alle aspiranter, hovedkorps og drilltropp. Christine er aspirant drilljente!!! og vi dro på samfunnshuset for å se på. Det var veldig masse folk der og utrolig varmt, så jeg fikk med første avdeling inkl drilling, men måtte dra hjem før hovedkorpset skulle ha sin avdeling.
Formen er veldig ustabil og uberegnelig. Sover og sover og sover, orker ikke så mye og blir utrolig fort sliten når jeg tror jeg er i form og prøver å gjøre noe.
I dag reiser vi til Hemsedal på firmahytten. Det har vi sett frem til uhorvelig lenge nå. Vi har jo ikke vogn i Trysil lenger så dette blir en av de få gangene vi får stått på ski. Det blir søskenbarntreff med seks voksne og fire barn. Alle gleder seg MAX og kanskje blir det en liten overrraskelse til de voksne på lørdag? Hm?

Gratulerer til Jenny som fyller 7 år idag og til min mormor Elida på Sandetun som fyller 91 år i morgen!!!

1 kommentar:

 1. God tur till fjälls=)=)
  Drar själv till fjälls ihelgen, den fjäll lufta gør en gott, men samtidigt lite sliten.....
  Men gott för resten av familjen som står på ski samt hunden vår.....

  Ha en riktig fin helg...
  Kram
  Mia

  SvarSlett